22 Mart 2013 Cuma

Tedarik Evim Giyim

Yeni Sayfa 1

Hakkımızda

2012 yılında kurulan firmamız, e-ticaret alanındaki hızlı gelişmenin bir sonucu olan tedarik ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla kurulmuştur. Hızlı, güvenilir ve dinamik ekibiyle hizmet veren TedarikEvim, sektörün nabzını tutuyor. Firmamız seçkin markaların internet pazarlama siteleri ile bağlarını kurarak bu firmaların marka bilinirliğini ve Pazar paylarını arttırmaktadır.

Misyon

Türkiye’ de her ay Fırsat Siteleri aracılığı ile birçok kişinin yaşamına dokunmak, sunduğumuz marka ve hizmetlerle kendilerini iyi hissetmelerini ve hayattan daha keyif alarak modayı takip etmelerine yardımcı olmak, misyonumuzun en önemli parçasıdır. TedarikEvim,tecrübeli ekibiyle iş ortaklarımızın artan beklentilerinin tamamını en yüksek müşteri memnuniyeti seviyesinde karşılamayı hedeflemiştir. Şirketimiz büyüdükçe sorumluluklarımızın büyümekte olduğunun bilincinde olmaya devam edeceğiz.

Vizyon

İş ortaklarının ihtiyaçları olan, hem bugünü hem de yarını görerek geniş bir perspektifte çözümler sunup çözüm sağlayıcı olmak istiyoruz. Ayrıcalıklı koleksiyonlarımız ile bir çok mağazayı dolaşmadan, indirim zamanlarını takip etmeden en iyiyi en uygun fiyata en kısa sürede ulaştırarak en güvenilir şekilde, çok değer verdiği sizlere sunmaya çalışıyoruz. Bay ve Bayanların bir günün başından sonuna kadar ihtiyaç duyabileceği her şeyi düşünüp, mağazaları dolaşmadan, kalite korkusu olmadan, güvenle ve hızlı bir şekilde istediği ürünlere ulaşması için çalışıyoruz. Sizin için vazgecilmez olma sorumluluğumuzu TedarikEvim her zaman taşıyacak…

http://tedarikevim.com/

Elbise

Bayan İç Giyim 7

Bayan İç Giyim 5

Bayan İç Giyim Takım 3

Bayan İç Giyim Takım 1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder