19 Şubat 2013 Salı

A dan Z ye E-Ticaret

Yeni Sayfa 3

Tedarikçi Firmaları En iyi 10

Her geçen gün E-ticaret sektöründe faaliyet göstermek isteyen siteler açılıyor, çoğu bu işin alt yapısını tam bilmeden işe giriyor, en başta tedarikçi bulamama sorunu ile yüz yüze kalıyor.Ne yazık ki E-Ticaret sitelerine ayak uyduracak yeterli tedarikçiler mevcut değil.Bu nedenle bu sektörün en önemli sorunu tedarikçi bulmak.Tedarikçiyi bulmakta yetmiyor rekabet edebilme ve sitenin reklamını yapabilmek çok önemli.Reklam firmaları ile çalışılmadan siteye yeterli müşteri çekmek mümkün değil.Bunun içinde hatırı sayılır bir reklam bütçesi lazım.Reklamında yaptınız bu defa sitenize gelen müşterilere kaliteli ve ucuz ürünü sunmak zorundasınız. Son dönemde tedarikçiler vasıtası ile E-Ticaret pazarında ayakta kalmak oldukça zor çünkü piyasanın oyuncuları belirlenmiş ve bunların arasına girmek bir hayli zor gözüküyor. E-Ticaret piyasasında varlığını sürdürmek isteyen bizzat üretim ve imalat noktalarından ürünü alarak aradaki tedarikçi karını kaldırarak müşteriye daha ucuza sunarak piyasanın hakimi oyuncularla rekabet etmek mümkün olabilir.

Biz yinede E-Ticaret piyasasında tedarikçilerle ben bu işi yürütmekte ısrarlıyım diyorsanız sizin için piyasanın en büyük ve en deneyimli güvenilir tedarikçilerini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Hemen her alanda tedarikçi bulmak mümkün ancak Giyim tedarikçisi bulmak bir hayli zor. Bunun nedeni de piyasadaki stok malların son 3 yıl içinde eritilmiş olması ve üreticilerin E-Ticaret sitesini kurma zorunluluğu. E-Ticaret sitesini kuran elbette buradan satışı da ciddi anlamda düşünmekte tedarikçiden ürün alan E-Ticaret yapmak isteyenlerle çok kolaylıkla rekabet edebilmektedir.

E-Ticaret sitesi olanlar bilir.Sitenizin tedarikci firma ile entegrasyonunun sağlanması için XML dediğimiz bir kodun olması gerekir. Bu olmadan E-Ticaret yapmak mümkün değildir.Ancak ürünü bizzat parayla almak zorunda kalırsınız ki bunun sonucunda ürünün fotoğraflarının çekilmesi sisteme yüklenmesi, ürünün paketlenip kargoya verilmesi,faturasının kesilmesi, bankalarla kredili satış anlaşmasının yapılması ki küçük bir firma iseniz kredi konusunda cazip teklif alamazsınız.Örneğin peşin fiyatına taksitle satışını mümkün olamaz.Sanal post işlemleri de bir hayli stresli ve yorucu bir iştir.

Kısacası E-Ticaret yapmak isteyenlerin ya satışının kolaylıkla yapılabileceği yöresel ürünleri bularak bu alanda faaliyet göstermesi yada üretici olması artık zaruri bir hal almıştır.

Biz yinede E-Ticaret alanında faaliyet göstermek isteyenlere piyasanın en iyisi olan 10 tedarikçi firmasını sizlere sunuyoruz.

 
Carsibasi.com
İç giyi sektöründe uzun yıllardır tedarikçi olarak hizmet vermektedir. Bayan, erkek ve çocuk içgiyim kategorilerindeki ürünleri tedarik edebilirsiniz.


Ejoya.com
Takı sektöründe hizmet vermektedir. Yüzük bilezik kolye vb.takılardan altın ve gümüş ürünleri tedarik edebilirsiniz.


Edipsaat.com
Bay , bayan saatlerden neredeyse bütün marka saatleri tedarik edebilirsiniz.


yyithalat.com
İthal ürünleri tedarik edebileceğiniz firmadan tv ürünleri , mutfak ürünleri , hediyelik ürünler ve tamir ürünleri kategorisindeki ürünleri tedarik edebilirsiniz.


necotoys.com
Lisanslı marka oyuncakları tedarik edebileceğiniz firmadan neredeyse ülkemizdeki mevcut bütün lisanslı oyuncak markalarını tedarik etmeniz mümkündür

demirciogluoto.com
Oto aksesuarları kategorisinde sorunsuz çalışabileceğiniz bir tedarikçi firma


webmuzikmarket.com
müzik aletleri sektöründe ülkemizin en eski kuruluşlarından biri olan senkop müzik müzik aletleri sektörü ile ilgili çalışabileceğiniz en iyi tedarikci firma diyebiliriz.


eczadeposu.net
Medikal ve Kozmetik sektöründe ürün tedarik edebileceğiniz firma sektörünün en iyi tedarikçi firmasıdır.


ceyizdeposu.com
Ev tekstili ve çeyizlik ürünler kategorinde ürün tedarik edebileceğiniz en iyi firmalardan bir olduğunu söyleyebiliriz.


bebekbayi.com
Bebek ürünleri sektöründe ürün tedarik edebileceğiniz firma sektörün öncülerindendir.

1 yorum:

  1. Panduf | Ev içi çizme, babet, terlik, ev botu üretimi yapmaktayız. Ürün kalitemiz Türkiye'de ki en iyi kaliteye sahiptir. XML entegrasyonumuz faaliyete geçmiştir. Adınıza gönderi yapıyoruz. Bayilik için ücret talep etmiyoruz. Ayrıntılı bilgi için arayınız. www.chirpystore.com | Ferit KIRAN

    YanıtlaSil